čtvrtek 9. května 2019

NÁŠ MLSNĚ ZDRAVÝ JAZÝČEK :-)

JAKÝ JE NÁŠ JAZÝČEK?
KDO JE NEBO NENÍ MLSNÝ?
NA ČEM SI POCHUTNÁVÁME?
CO JE NEBO NENÍ ZDRAVÉ?

Tak o tom všem bylo další téma měsíce dubna. Povídali jsme si nejen o zdravém způsobu života, pohybu, sportech, zdravé a nezdravé výživě, ale i o řadě dalších zajímavostech souvisejících se zdravím. Tento rok jsme si obohatili tím, že se každý dobrovolně mohl zapojit do třídní akce "NÁŠ MLSNÝ JAZÝČEK" a přinést do školy pro ostatní k ochutnání nějakou zdravou svačinu, kterou u nich doma mají rádi. Ostatní tak během svačin měli možnost ochutnat zajímavá jídla svých spolužáků. Pro některé to bylo velmi objevné, že i něco takového jim může chutnat. :-) ...tedy aspoň tak to mnozí prezentovali. :-)

..a takhle nějak to u nás vypadalo... :-)

Ten, kdo se do této třídní akce zapojil rozhodně nepřipravoval celou svačinu pro každého v naší učební skupině, ale skutečně se jednalo jen o drobnou ochutnávku nějakého zajímavého jídla. Připravili jsme si zase ve třídě vhodný prostor k tomu, aby si mohl každý vzít tolik, na kolik se cítil. Někdo skutečně ochutnal raději nejprve jen lžičku a mnozí si ještě došli přidat. :-)






 MLSNÝ JAZÝČEK jsme si užili a ti, kteří se rozhodli pozdě a již nebyl prostor k tomu, aby se mohli zapojit také, se rozhodli, že nám svačinu obohatí i kdykoliv jindy a překvapí nás něčím zajímavým. :-) Už teď se těšíme, co všechno ještě budeme moci ochutnat!

Vzhledem k tomu, že víme, že nás sledují i učitelé jiných škol, doporučujeme MLSNÝ JAZÝČEK i jim, jistě se to bude jejich žákům líbit stejně jako nám! :-)

Žádné komentáře:

Okomentovat