čtvrtek 21. září 2017

ÚKOLNÍČEK PANA HLAVÁČKA_DUBÁNKOVÉ ZÁŘÍ

Úkolníček pana Hlaváčka je soubor pracovních listů, který dostáváme každé pondělí k vypracování. Na úkolech pracujeme doma a v pátek jej přineseme do školy k prezentaci. Součástí úkolníčku jsou různé šifry, logické hádanky, matematické úlohy, hry se slovy, práce s textem, ale i řada úkolů dobrovolných. Všechny úkoly jsou propojeny s týdenním tématem. Záleží na nás, jakým způsobem si práci naplánujeme. Podstatný je termín odevzdání.

První úkolníček tohoto roku byl o DUBÁNCÍCH, jak jinak, že?! A protože začal i měsíc září, pustili jsme se do příběhu měsíce září. Jako dobrovolný úkol bylo výrobit malé dubové panáčky, tedy dubánky.

Chcete vědět, jak to u nás v pátek při prezentování naší práce vypadalo?
Nezbývá Vám nic jiného, než číst! :-)

Největší úspěch měl úkol dobrovolný. Takhle se do úkolu pustila KÁJA s LAUROU
Dokonce i volný čas společně trávily při práci a snažily se vytvořit malé DUBÁNKY. :-)




Takhle nějak to vypadalo potom ve škole, když nastal čas společného sdílení. Po prezentaci úkolníčku jsme se pustili do přípravy třídní galerie. Každý svého dubánka nejprve ostatním představil a popsal, co všechno k výrobě potřeboval apod.



Takto vypadají naši dubánci.



LAURA dorazila do školy s malým proutěným košíkem, ve kterém své dubánky převážela. 
Když už stylově, tak se vším všudy, že?! :-)



ELA se pokusila vyrobit i dubánčí maminku s miminkem v kočárku. :-)





Nezbývalo nic jiného, než se s Vámi o náš zážitek podělit. Moc děkujeme DUBÁNKŮM, že nám takhle zpříjemňují nejen naše společné chvíle, ale i chvíle s našimi blízkými nebo kamarády.


Žádné komentáře:

Okomentovat