čtvrtek 21. září 2017

PRÁZDNINOVÁ BEDNOLETKA - JAKÉ BYLO LÉTO?

Prázdninový dopis obsahoval i zadání pro první domácí práci. Úkol spočíval  v naplnění BEDNOLETKY prázdninovými vzpomínkami a připravit si své prázdninové poklady ke sdílení. V BEDNOLETCE muselo být pouze to, co druhým chceme ukázat.


JAKÉ BYLY PRÁZDNINY?
KDE A S KÝM JSME JE PROŽÍVALI?
NA CO NECHCEME ZAPOMENOUT? CO SKUTEČNĚ STÁLO ZA TO?
A CO CHCEME S OSTATNÍMI SDÍLET?

No, koukněte, jak to u nás vypadalo. Rozhodně toho bylo tolik, o čem jsem si chtěli povídat, že kdybychom nemuseli domů, možná bychom tam byli až do druhého dne! :-)


Provětrání BEDNOLETEK skutečně stálo za to. :-) Takových zážitků, dobrodružství a legrace, to všchno nám BEDNOLETKY ukázaly. Nekončící diskuse nad každou z nich byly nezapomenutelné, neboť toho bylo tolik, co každý chtěl ostatním říci, o co se chtěl podělit.





Poklady putovaly kruhem, každý si je mohl sám prohlédnout. Případně se i na něco zeptat.
BEDNOLETKY ukrývaly například různé upomínkové předměty, vizitky, mince, pohledy, fotografie, obrázky i výrobky, plánky různých parků apod.


Úspěch měl i pohled s efektem, kdy se měnil obrázek přímo před očima.




Tohle je například turistický deník FILIPA....


....a ukázka oblečení z míst, které FILIP navštívil.


Bylo toho tolik! Ale nakonec stejně každý přiznal, že se už i přes všechny ty zážitky těšil do školy. Že by někomu chyběla škola se možná zdá neuvěřitelné, ale u nás to tak bylo! Škola pro nás není jen učení, získávání vědomostí, rozvíjení dovedností, ale i navazování přátelství. 

A MY JSME SI PROSTĚ CHYBĚLI, NO?! :-)

Žádné komentáře:

Okomentovat