neděle 23. září 2018

KNIHOZEM - aneb Co se urodilo v září?


Pravidelně Vás budeme informovat o knižní nadílce z Knihozemě. A nyní se v KNIHOZEMI urodily tři zajímavé knihy.

Na stránkách www.knihozem.cz jsou pravidelně všechny informace aktualizovány a zároveň je vždy vyhlášena i soutěž, ve které je výhrou vždy nějaká zajímavá kniha. Doporučujeme jejich pravidelné sledování, natož pokud chcete znát všechny novinky.

O JAKÉ KNIHY SE NYNÍ JEDNÁ?
KTEROU Z NICH BUDEME SPOLEČNĚ ČÍST?



Jak je uvedeno v anotaci jednotlivých titulů, jedná se o:

 - Poutavou knihu Řeky od Petera Goese, ilustrátora a autora bestselleru Cesta časem, která Vás provede vodstvem všech světadílů a poodhalí historii i dobrodružné příběhy světových řek, moří a oceánů;

-Dinosaurium, muzeum pravěkých dinosaurů, je zase domovem sbírky druhohorních příšer, od miniaturního troodona až po obrovitánského brachiosaura;

- první díl série Třídnice 4. B - Hra na štěstí, která vypráví příběh dvojčat Claudie a Káji. Společně chodí do 4. B a protože se jejich rodiče rozvedli, tráví jeden týden u maminky a druhý zase ve vesnickém domku s tatínkem a babičkou.

Třídnici 4. B společně otevřeme a se svými čtenářskými zážitky se s Vámi podělíme. Již zítra bude den, kdy ji společně otevřeme a začteme se do příběhu Claudie a Káji.

Co uděláme jako první?

Seznámíme se s Claudií a Kájou. Pokusíme se sestavit jejich rodinný rodokmen a budeme se zároveň pohybovat v matematickém prostředí RODINA. Budeme nejen pracovat s textem, zamýšlet se nad příběhem a pokládat i řadu otázek autorce knihy.
Možná nás čtení knihy posune i někam jinam. Každopádně ať už bude cokoliv, určitě se Vám ozveme.

Třeba i VY se mezitím pustíte do čtení knih z podzimní zásilky z Knihozemě. 
Tak potom přejeme příjemné čtení! :-)










Žádné komentáře:

Okomentovat