neděle 8. dubna 2018

VESELÉ ZOUBKY - VESELÝ ÚSMĚV...

Společnost DM DROGERIE MARKT s.r.o. i pro letošní rok, a to již po osmé vyhlásila projekt VESELÉ ZOUBKY a vzhledem k tomu, že i MY bychom rádi měli "VESELÉ ZOUBKY" :-), zapojili jsme se nejen do tohoto projektu, ale věnovali jsme se řadě dalších navazující činností v rámci jednotlivých učebních oblastí.

KDE VŠUDE JSME NARAZILI NA VESELÉ ZOUBKY?
CO VŠECHNO JSME DĚLALI?
O ČEM JSME SI POVÍDALI?

O tom všem by Vám mohl spokojeně povyprávět i ŽABÁK KVAK. :-)
S žabákem se tentokrát budeme setkávat častěji. Musíme se mnohému naučit!


Vše začalo společným setkáním, kdy jsme si nejprve pověděli vše, co už o zubech sami víme. Potom se k našemu vyprávění přidal i samotný Hurvínek se svým vlastním příběhem. Pracovali jsme nejen pomocí výukového programu, ale i v pracovních mezipředmětových sešitech, kde se téma ZUBY prolíná předměty jako matematika, český jazyk i prvouka.






Každý z nás obdržel dárek od DM DROGERIE MARKT s.r.o., jehož součástí byl zubní kartáček, pasta i přesýpací hodiny k určení dostatečného množství času, který věnujeme péči o zuby samotné. Všichni moc dobře víme, že nejde jen o délku čištění, ale především o dodržování zásad správného čištění zubů.





Než jsme se pustili do čištění, zopakovali jsme si jednotlivé kroky správného čištění.


Přijdete na to, kdo správné zásady dodržel a kdo nikoliv? :-)







Na závěr jsme se pustili do výroby zubu k modelovací keramické hmoty, který jsme si následující den po zaschnutí navázali na provázek a odnesli domů .....








...stejně tak jako tašku plnou dárků. :-)


Následně budeme pracovat na tématu ZDRAVÍ, kde si budeme povídat o zdravém způsobu života, správné životasprávě a celkově lidském těle jako takovém.













Žádné komentáře:

Okomentovat